Wie ben ik

Mijn naam is Karina Last en ik ben geboren en getogen in Kampen. Ik heb de opleiding Social Work gevolgd in Zwolle. Ik ben momenteel ambulant hulpverlener. De afgelopen jaren ben ik mij gaan verdiepen in het hardlopen. Zodoende heb ik de opleiding tot runningtherapeut en runninginstructor gevolgd en afgerond.

In de drukte van mijn werk en gezinsleven heb ik gemerkt dat hardlopen mij helpt om gevoelens van stress te verminderen. Het geeft me plezier, ik voel me fitter en beter in mijn vel. Door het hardlopen kan ik zaken voor mezelf op een rijtje zetten en het geeft me ontspanning.

Doordat het hardlopen mij veel brengt, wil ik dit graag doorgeven aan anderen. Ik wil graag mensen in beweging brengen en houden. Ook mensen die te maken hebben met psychische klachten wil ik door mijn ervaring als runningtherapeut helpen, zodat het hardlopen een positieve invloed heeft op hun klachten.

Ik hoop door middel van de clinics je enthousiast te kunnen maken voor het hardlopen! En ik weet zeker dat jij ook de voordelen kunt gaan ervaren!