Ervaringen deelnemers

Anoniem (26): Runningtherapie

Door de runningtherapie heb ik ervaren dat ik door fysieke inspanning meer energie krijg en beter kan slapen. Mijn conditie is met sprongen vooruit gegaan, dit had ik niet verwacht!

Geralda (29):

Ik vond de opbouw van de cursus zeer goed. De informatie om mijn houding te verbeteren vond ik heel nuttig. Mijn houding verbeteren is zeker gelukt!

Lisanne (28):

De clinic is erg toegankelijk en je kunt in je eigen tempo lopen.

Evelyn (45):

Vandaag mijn eerste vijf kilometer aan een stuk gelopen. Iets langer dan de dertig minuten die op het programma stond, maar een mooi rondje. En het was goed te doen. Eerlijk gezegd was ik twee maanden geleden een beetje sceptisch of ik wel een half uur achter elkaar zou kunnen lopen. Misschien deelden mijn medelopers die gedachte wel, maar het is ons gelukt!

Evelyn (45):

Karina verdeelt goed haar aandacht over de groep, zodat ze iedereen ook aandacht en feedback kon geven.

Kasperina (47):

Mijn deelname aan de clinic heeft mij echt geholpen om te leren hardlopen. Ik heb veel informatie gekregen van Karina. Top!

Evelien (52):

Door de info had ik het idee dat ik beter wist waar ik mee bezig was en niet dat ik zomaar wat deed als eerder bij het hardlopen.

Daniëlle (42):

Bij Run Happy krijg je persoonlijke begeleiding en kan je op je eigen niveau trainen in een groep. Goede tips en informatie tussendoor van Karina over opbouw schema, hoe je lichaam werkt, wat je lichaam nodig heeft en waar je op moet letten. Super leuke training.

Dorine (50):

Ik vond het schema wat we volgden heel goed te doen.